2011. július 12., kedd

Hüllő mentési központ NRW Eifel:
Sanctuary a hüllők az Eifel - Hellenthal

Mivel napjainkban egyre gyakrabban hallani olyan emberektől, akiknek adjon ki személyes, szakmai, vagy pénzügyi okok miatt, a díjak, úgy döntöttünk, hogy ezeket az állatokat kínálnak az otthoni. Van egy kis magán szentély Hellenthal ..

Vesszük velünk, többek között:


- Iguanas

- Agamas

- Kígyók

- Kaméleonok

- Varánusz

- Basilisk

- Gekkók

- Pókok / Scorpions

- Stb..

Mi már évek óta néhány évvel ezelőtt a jóléti hüllők hordozható, pontos nyilvántartást etetés, és a munka egy speciális a hüllők TA, különböző tenyésztők és kisállat-kereskedésben a munkával kapcsolatos jól együtt -, így ülünk a táplálékforrást;)

Mivel nem tartja az állatok, hogy eszünk is, adunk néhány közülük. De csak egy idő után eszünk magatartás és folyamatok vedlés állatok nézett, mert szeretnénk, hogy minden beteg állatokat. Arra kérünk az állatok, hogy mindig szállít egy névleges díj, amely szerint változik a faj, kor, nem és állapota az állat.


Ezúton javasolnám, hogy elhatárolódunk önjelölt "wannabe megmenti." Az ilyen emberek csak a szándék kényelmesen kap a hüllők, sőt pénzt. A szakértelem nem általánosan elérhető, azonban. Aggódunk csupán az állatok jólétét. Bárki, aki úgy gondolja, ésszerűen egyenes, tudnia kell, hogy meg tudná tenni valamit pénz nélkül miatti folyamatos költségek (élelmiszer, energia, kiegészítők, állatorvos, stb) felmerült minden állat.

Persze ott van a lehetőség, hogy jöjjön és látogasson el hozzánk. Hívjon előre, hogy ki egy találkozót velünk. :)


Mi elérhető bármikor a következő telefonszámon: 0178 154 88 16

Ha többet szeretne megtudni nekünk: www.reptilienwelt-eifel.de

Lg, Andy & Tina
Ár: hogy el