2011. július 25., hétfő

Adj kiegészítve a harangok Aquaterrarium OLCSÓ + be:
Mivel a hobby és a munkahely-áthelyezések is árul egy aqua terrárium a Mazen: 90 cm széles, 80 cm magas és 60 cm mély. Hogy eladta teljesen berendezett növények, állatok, vízesés, sprinkler rendszer és teljes világítás / elektromos. Matching, Fekete ház, beépített elektronika és a vízelvezetést.
A terrárium épült 4 évvel ezelőtt kifejezetten a kérésre, és nem (a maximális víz magassága. 15 cm), mint egy különlegessége a beépített vízelvezető könnyen tisztítható a vízgyűjtő
Az alábbi állatok fogják értékesíteni, 10 korall ujjak (Litoria caerulea) (al-felnőtt, felnőtt) - beleértve a 4 db türkiz / kék színű, hat kínai tűz-hasú varangyok (Bombina orientalis), 1 lungfish (Dipnoi), 1 leopárd béka (Rana pipiens ), egy albínó karmos béka (Xenopus laevis) és két kínai newts (Cynops orientalis)

Az alábbi berendezések a fedélzeten: 1 HQL lámpa 70 W (új, fényes test), egy UV-fényben fluoreszkáló lámpa, növény fény fénycső, 5 halogén spotlámpa, 4 digitális időzítő, a sprinkler rendszer 7 fúvókák, 1 Jaegerheizstab, 2 Akvárium szűrő, 1 membránszivattyú, két digitális Hydro / hőmérők, fények a kabinet, elosztóba. A teljes elektromos rendszert telepített egy villanyszerelővel.

Az eredeti ára kasztok és al-kabinet üres volt a 950 € ....

Az üzem tudok látogatható 86660 Tapfheim, és felvette, valamint maga útján a beépített vízelvezetés, csak akkor lehet szállítani teljesen a másolás íróasztalon, vagy egyébként teljesen üres, kérjük, vegye figyelembe ezt!

Kérjük, ne fordítson figyelmet a dátumot a kép, a kamera rosszul volt beállítva, a képek naprakész!
Látogasson bármikor
Ár: 400 EUR VB