2011. április 27., szerda

Hieroglifák fülű és Wassserbecken

Hieroglifák fülű a Wassserbecken:
Egészséges és nagyon szelíd hieroglifák fülű (Pseudemis concinna concinna) szabadság. Csak a tapasztalt teknős szerető! Ezek a teknősök nagy, nagyon nagy. Vásárlás előtt érdemes kétszer is meggondolják, hogy azok később hozzátette, a szobát egy hatalmas akvárium, a héj hossza 30 cm az akvárium nem ritkák. Ez egy férfi, a páncél hossza kb 17 cm. Az állatok életének humánus, mint egy állat, kérem, hagyja azt, hogy. A szolgáltatások közé tartozik a víztartályt (100 * 40 * 40, egy nagyobb medence (legalább 120 * 50 * 40) lenne telepítve hamarosan), medence fedele beleértve a világítást a napi világítás, elektromos. Telepítés (Set Temp, JBL), magában foglalja izzó (Exo-Terra Sun Glo) az óra napfény (fontos), egy nagy teljesítményű belső szűrőt és a dekoráció. A medence fel van szerelve egy teknős optimális, jó minőségű sóder! Ezen túlmenően, a masszív fém állvány bambusz berendezés.
Ha érdekli ez az állat, szeretném kérni, hogy tájékoztassa az alábbi linkre, ha pontosabban, hogy a hieroglifikus-fülű, hosszú távú (éves), hogy lenne helyes háziállat az Ön számára (hely, költség, stb.)

http://www.zierschildkroete.de/pages/haltung-verschiedener-arten/hieroglyphen-schmuckschildkroete-pseudemys-concinna-concinna.php
Ár: 100 Ft