2011. május 1., vasárnap

Lucky Reptile Herp Óvoda II

Lucky Reptile Herp Óvoda II:
Most, hogy már külön magunkat teljesen hobbink, sajnos, mi is le ezt inkubátor!

Vajon elmúlt évben használt ca.4Monate rég még csak körül erre ő csak túl jó!
Az utódja a népszerű Herp Bölcsőde inkubátor is használja a Peltier-technológiát, amely lehetővé teszi a készülék lehűl, és a hőt. Ez alkalmassá teszi a lappangási a hüllő tojást, hanem a hibernált hüllők.
A hőmérséklet függ a környezeti hőmérséklet körülbelül 5 ° és 60 ° C A digitális termosztát lehetővé teszi, hogy a beállítás a hőmérséklet 1 ° C-os lépésekben. Ne feledje, hogy a kijelző eltérhet a hőmérsékletet a készülék belsejében. Meg kell vizsgálni a hőmérő.
A Herp Óvoda II különbözik elődje, nem csak egy nagyobb házban (25L helyett 14L), de van egy ablakkal és belső világítással. A trükk az, hogy a készülék most már automatikusan átválthat a fűtés és hűtés. Ez most már automatikusan lehűl, legyen az meghaladta a nyár, a hőmérséklet a beállított időpontokban, így mindig optimális inkubációs hőmérséklet.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készülék műszakilag egy bizonyos hőmérséklet-különbség. Nincs nagy pontosságú Profiinkubator hanem alapmodell inkubációs a tojások kevésbé érzékeny.
Mérete: 27x22x37 cm kb (szxméxma)
Külső méretek: 33x30x45 cm kb
Auscchluss magán értékesítése a garanciát!
Ár: 90 EUR VB